Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Alanya Galatasaray Maçı

Alanya Galatasaray Maçı. Sinan böylece sonradan oyuna girdiği bir maçı da çevirmiş oldu. Alanyaspor galatasaray maçı canlı izle! Haftasında alanyaspor galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper lig'in 30. Dakikada sinan gümüş ve 28.

Galatasaray'ın deplasmanda alanyaspor ile oynadığı maç sona erdi. Spor toto süper lig'in 30. Maç boyu sarı kırmızılılar karşısında üstün bir oyun sergileyen erol bulutun öğrencileri galibiyeti. Dakikada sinan gümüş ve 28. Dakikasında galatasaray'da lukas podolski ceza sahası dışından sert bir şut çekti ama top üstten auta çıktı.

Yp6vvavmq8gwrm
Yp6vvavmq8gwrm Source from : 10 hours ago
Alanyaspor galatasaray maçı canlı izle! Zorlu mücadele de aytemiz alanyaspor ile galatasaray maçı 21 nisan cumartesi günü saat süper lig'de 30. Galatasaray, deplasmanda aytemiz alanyaspor'un konuğu. Haftaya galatasaray 60 puanla lider, aytemiz alanyaspor ise 32 puanla 14. Hafta maçında aytemiz alanyaspor'u konuk etti.

Galatasaray alanyaspor maçı kaç kaç bitti?

İşte maçın canlı skoru ve ilk 11'leri ile kadroları. Galatasaray'ın deplasmanda alanyaspor ile oynadığı maç sona erdi. Ziraat türkiye kupası'nda heyecan devam ediyor. Alanyaspor galatasaray maçı özeti ve golleri bu haberde yer alıyor. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, kerem ersoy.

Haftasında alanyaspor galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Spor toto süper lig'in 30. Alanyaspor galatasaray özet izle, alanyaspor galatasaray geniş özeti ve golleri, alanyaspor gs maçı kaç kaç bitti? İşte alanyaspor galatasaray maçı canlı izleme yolları. Mete kalkavan, ceyhun sesigüzel, kerem ersoy.

Opmsqbriu7vcxm
Opmsqbriu7vcxm Source from : 10 hours ago
Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan. Dakikada sinan gümüş ve 28. İşte alanyaspor galatasaray maçı canlı izleme yolları. Spor toto süper lig'in 30. Galatasaray alanyaspor maçı kaç kaç bitti?

Dakikada sinan gümüş ve 28.

Spor toto süper lig'in 30. Alanyaspor galatasaray maçı hakkında tüm detaylar haberimizde mevcut. Galatasaray, deplasmanda aytemiz alanyaspor'un konuğu. Zorlu mücadele de aytemiz alanyaspor ile galatasaray maçı 21 nisan cumartesi günü saat süper lig'de 30. İşte maçın canlı skoru ve ilk 11'leri ile kadroları.

Spor toto süper lig'in 30. Son 4 maçında 7 puan kaybeden ancak hala liderliğini devam ettiren galatasaray bu sezon kendi sahasında oynadığı hiç bir maçı kaybetmedi. Galatasaray alanyaspor maçı kaç kaç bitti? Galatasaray, süper lig'de geride kalan 19 haftada 10 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak galatasaray, aytemiz alanyaspor'a karşı süper lig'de oynadığı beş maçın tamamında sahadan. Süper lig'de averajla liderlik koltuğunda oturan galatasaray, 13.

Lnrr1ki5tymrum
Lnrr1ki5tymrum Source from : 7 hours ago
Galatasaray bu galibiyetle birlikte puanını 61'e yükselterek, üçüncü sırada bulunan fenerbahçe ile aynı puana aytemiz alanyaspor teknik direktörü safet susic ise geçen hafta akhisar belediyespor'la. Alanyaspor galatasaray maçı canlı izle! Maç boyu sarı kırmızılılar karşısında üstün bir oyun sergileyen erol bulutun öğrencileri galibiyeti. Zorlu mücadele de aytemiz alanyaspor ile galatasaray maçı 21 nisan cumartesi günü saat süper lig'de 30. Haftasında alanyaspor galatasaray ile karşı karşıya geliyor.

5 şubat çarşamba günü bahçeşehir okulları stadı'nda oynanacak mücadele saat 20:30'da başlayacak.

İşte alanyaspor galatasaray maçı canlı izleme yolları. Dakikada sinan gümüş ve 28. Ligin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan. Sinan böylece sonradan oyuna girdiği bir maçı da çevirmiş oldu. Hafta maçında aytemiz alanyaspor'u konuk etti.

Posting Komentar untuk "Alanya Galatasaray Maçı"